Talks i frokostpausen eller efter fyraften

Talk: “Mod – til at lede sig selv!”

Bryd hverdagens rutiner med en Talk, der både inspirer og skaber fællesskabsånd i virksomheden.

En Talk varer 30 minutter og er en effektiv måde at skabe inspiration på hos medarbejderne, som de kan tage med sig og bearbejde mentalt, imens de arbejder efterfølgende.

I stedet for at sende medarbejdere på dyre kurser og anvende tid, så kommer vi til virksomheden og beriger medarbejderne med ny viden og giver dem en faglig og social oplevelse.

En Talk koster et symbolsk beløb og derfor attraktiv i forhold til dyre eksterne foredragsholdere.

Vores Talk er et koncentrat af vores 3 timers workshop, som du efterfølgende kan booke os til.

Der kommer nyt tema hvert halvår.

Nyhed: Vi kommer ud og fortæller om Organization and Relationship Systems Coaching og hvilken værdi virksomheden kan opnå. I får mulighed for at afprøve nogle øvelser.

 

Pris inkl. transport 800 kr.
Gratis for erhvervsnetværker, ekskl. dækning af transport

 

Workshop: Mod – til at lede sig selv!

3 timers intensiv læring

At lede sig selv handler om at skifte fokus fra ledelse af omverden til sig selv. Når du bliver stresset eller tvivler på dig selv, er det tegn på, at du ikke leder dig selv. Det kræver mod og kan have konsekvenser. Spørgsmålet er, om du har modet til at lede dig selv?

Workshoppen er praksisnær, så deltagerne kan anvende ny viden og færdigheder på arbejdspladsen straks efter kurset. Herved undgås indkapslet viden på en bogreol.

Den bedste måde at lære på, er selv at prøve det i praksis. Tema og indhold har fokus på, hvordan jeres medarbejdere kan udvikle sig sammen og individuelt med organisationen. Fokus er at medarbejderne får indblik i betydningen af den enkeltes bidrag til virksomhedens mål og vision og dermed oplever ’det store billede’.

En bil har brug for brændstof og vedligeholdelse for at køre optimalt. Virksomhedens arbejdsstyrke er den mest værdifulde ressource. Den har brug for god ledelse, inspiration og udvikling gennem læringsprocesser.

Workshoppen kan tilrettelægges, så den passer ind i jeres kalender, enten i løbet af en arbejdsdag, som frynsegode efter fyraften eller som en del af en personale- eller udviklingsdag. Det er helt op til jer. 

 

 3 timer for 20 personer: 9.000 kr. ekskl. materialer
Tillæg ved mere end 20 personer: 2.500 kr.

 

BOOK ET GRATIS MØDE