Talk & workshop

Talks i frokostpausen eller efter fyraften

Foredrag “Mod – til at lede sig selv!”

Bryd hverdagens rutiner med en Talk, der både inspirer og skaber fællesskabsånd i virksomheden.

Talks varer 30 minutter og en effektiv måde, at skabe inspiration på hos ansatte og som de kan tage med sig og bearbejde, imens de arbejder efterfølgende.

I stedet for, at sende ansatte på kurser kommer vi til jer og beriger ansatte med ny viden og en faglig og social oplevelse.

Talk koster et symbolsk beløb og derfor attraktivt i forhold til dyre eksterne foredragsholdere.

Vores Talk er et koncentrat af vores 3 timers workshop som du efterfølgende kan booke os til.

Der kommer nyt tema hvert halvår.

Nyhed: Vi kommer ud og fortæller om Organisations Relations System Coaching og hvilken værdi virksomheden kan opnå. I får mulighed for at afprøve nogle øvelser.

 

Pris inkl. transport 800 kr.
Gratis for erhvervsnetværker, dog dækning af transport

 

3 timers’ workshop

Mod – til at ledes sig selv!

At lede sig selv, handler om, at skifte fokus fra ledelse af omverden til sig selv. Når du bliver stresset eller tvivler på dig selv, er det tegn på, at du ikke leder dig selv. Det kræver mod og kan have konsekvenser. Spørgsmålet er, om du har modet til, at lede dig selv?

Workshoppen er praksisnær, så deltagerne kan anvende ny viden og færdigheder på arbejdspladsen straks efter kurset. Herved undgås indkapslet viden på en bogreol.

Den bedste måde at lære på, er selv at prøve det i praksis.

Tema og indhold har fokus på, hvordan jeres ansatte kan udvikle sig sammen og individuelt med organisationen. At opleve ”the Big Picture” og få indblik i betydningen af den enkeltes bidrag til virksomhedens mål og vision, som I arbejder henimod.

En bil har brug for brændstof og vedligeholdelse for, at køre optimalt. Virksomhedens arbejdsstyrke som er den mest værdifulde ressource. Den har brug for god ledelse, inspiration og udvikling gennem læringsprocesser.

Workshoppen kan kobles ind i arbejdsdagen i nogle timer og kan foregå på virksomheden, som frynsegode eller indgå som den årlige udviklingsdag.

 

 3 timer ved 20 personer pris: 9.000 kr. eksklusiv materialer

Tillæg assistent 2.500 kr. ved mere end 20 personer

 

 

BOOK ET GRATIS MØDE

Top