On the Fly, betyder ”På farten”

Sundhedsordningen ”On the Fly” forebygger medarbejdernes mentale tilstand i virksomheden som professionel og menneske.

Coachingsamtalerne foregår på virksomheden, imens der arbejdes og med faste intervaller. Alle ansatte uanset position og funktion – direktøren, kontorpersonale, lager, produktion – kan booke en samtale. Alle dialog emner er tilladt, uanset det er arbejdsmæssigt eller private udfordringer. Det handler om ”WorkLifeBalance.

En sundhedsordning, viser virksomhedens ansatte, at ledelsen ønsker at tage hånd om de ansattes mentale sundhed, hvilke medvirker til, at fastholde og tiltrække talenter, nøglepersoner og nye ledere. Det er et klart signal til omverden om en sund og attraktiv kultur, hvilket giver et godt image og stor branding værdi. Hertil store besparelser ved rekruttering af medarbejder.

Ved mental forebyggelse, tages der hånd om begyndende stress, så ansatte fastholdes i sit job. Ledere kan arbejde med sig selv eller akutte situationer. Ansatte undgår, at tage private og familiemæssige problemer med ind i virksomhedens dagligdag, og smitte kollegaer med dårligt humør og skabe unødige konflikter.

Robuste medarbejdere

At gøre det legalt og sidestille personlig udvikling med faglige kurser, er en gave at give sine medarbejder og skaber større socialt fællesskab med bundlinje.

Som leder får du værdifulde ansatte og kollegaer der er robuste og som arbejder effektivt fra de møder til de går hjem.

Som ledelse i det 2100 århundrede, kan I være foran konkurrenterne med et mentalt sundhedsfagligt læringsrum og være dem de andre ser op til.

 

Samarbejdsaftale: coaching 8/18
Pris ved 12 måneder: 28.800 kr., 36 samtaler
3 x 45 minutters sundhedsdialog pr. måned på fast dag

 

BOOK ET GRATIS MØDE

Top