On the Fly-coaching

“On the Fly” betyder ”På farten”

Sundhedsordningen ”On the Fly” forebygger medarbejdernes mentale tilstand, både som professionel og menneske, i virksomheden.

Coachingsamtalerne foregår på virksomheden, imens der arbejdes, og med faste intervaller. Alle medarbejdere, uanset position og funktion som direktør, kontorpersonale, lager, produktion, kan booke en samtale. Alle dialogemner er tilladt, uanset om det er arbejdsmæssige eller personlige udfordringer. Det handler om work-life-balance.

En sundhedsordning viser virksomhedens medarbejdere, at ledelsen ønsker at tage hånd om medarbejdernes mentale sundhed, hvilket medvirker til at fastholde og tiltrække talenter, nøglepersoner og nye ledere. Et signal til omverden om en sund og attraktiv kultur, hvilket giver et godt image og stor brandingværdi.

Der opnås store besparelser for virksomheden, når der er fokus på mental forebyggelse og der tages hånd om begyndende stress, så medarbejdere fastholdes i deres job. Ledere kan arbejde med dem selv eller akutte situationer. Medarbejdere undgår at tage personlige og familiemæssige problemer med ind i virksomhedens dagligdag, og smitte kollegaer med dårligt humør og skabe unødige konflikter.

Robuste medarbejdere

At gøre det legalt og sidestille personlig udvikling med faglige kurser er en gave at give sine medarbejdere og det skaber større socialt fællesskab.

Som leder får du medarbejdere, der er robuste, og som arbejder effektivt fra de møder til de går hjem.

Som leder kan du være foran konkurrenterne med et mentalt sundhedsfagligt læringsrum og være dem, de andre i branchen ser op til. 

 

Samarbejdsaftale: 3×45 min. sundhedsdialog pr. måned på fast dag i tidsrummet kl. 8-18.
Pris ved 12 måneder (36 samtaler): 28.800 kr.

 

BOOK ET GRATIS MØDE