Vi er alle unikke - nogen gange skal andre hjælpe os med, at opdage det!

Flemming Petersen - Coach

Flemming Petersen

Jeg tilhører eliten af certificerede ICF coaches i Danmark og startede TBA denmark for 8 år siden, da jeg havde en drøm om at forbinde det uudnyttede spændingsfelt imellem coaching og fagligheden som produktionsingeniør. Det er i det felt, jeg har fundet min metier: at forene de to verdener, mindske kompleksiteten og gøre ting enkle og praksisnære for ledere og ansatte.

Mit største talent er at inspirere, få mennesker til at udvikle sig og gå med i innovative forandringer. Jeg har hjulpet over 900 personer og afholdt mere end 3.000 coachsessioner. 

For at specialisere mig inden for coaching valgte jeg at rejse til USA og blive certificeret i Organization and Relationship Systems Coaching. Det er en inspirerende proces, der bibringer nye perspektiver og måder at være leder og team på. Vi er 4 coaches i Danmark, som har certifikatet.

Jeg har 30 års erfaring fra erhvervslivet som ingeniør, leder og chef i forskellige brancher. Stifter af NGO’en Samtaleboblen, der hjælper studerende på uddannelsesinstitutioner i Danmark. Den har modtaget Ildsjæleprisen af Odense Kommune i 2013 og Award fra International Coach Federation, USA, i 2018.

Jeg glæder mig til at møde jer.

Produktionsingeniør

HD, AU i ledelse og markedsføring
ICF Professional Certified Coach, USA
Cert. Relation System Coach, USA
Eksamineret Supervisor DFTI
Enneagram Master practitioner