Relationscoaching grupper

Skab dynamik og begejstring i organisationen

Som organisation handler det om at styrke relationerne blandt medarbejderne, så diversiteten i faglighed og personlighed bidrager mest muligt til afvikling af virksomhedens opgaver.

Relationscoaching er en ny metode, der arbejder med relationen mellem mennesker og deres bidrag til at styrke relationen i fællesskabet som system dvs. limen, der binder medarbejdere sammen. Dermed skabes samhørighed, dynamik og fokus på målet. Relationscoaching foregår i par eller grupper og metoden samler organisationen, giver bundlinje og glade medarbejdere, der skaber toppræstationer.

Uanset branche og virksomhedskultur vil forskellige problematikker dukke op i organisationen. Konflikter mellem medarbejdere, grupper og afdelingers interessesfære og indbyrdes konkurrence. Uklarhed om tilstedeværende ressourcer og fælles vision, som alle bør arbejde hen imod. Ligeledes kan der være behov for udvikling og læring.

Relationscoaching lærer en gruppe at udvikle sig som high performance-team samt lokalisere og tackle udfordringer effektivt og forblive i positivt løsningsmode. Eksempelvis håndtering af konflikter, som er en naturlig del af samarbejdskulturen, med anerkendende perspektiv og fælles forståelse af hinandens diversitet og roller i teamet.

Ledere og afdelinger får et frirum til en åben, autentisk dialog og grundstenen til styrket samarbejde med den øvrige organisation.

Alle systemer er levende og dynamiske med deres egen personlighed, temperament, stemning og med klare mål og fælles vision.

Fordele ved relationscoaching

  • Oplever samhørighed
  • Fælles vej og effektivt samarbejde
  • Skaber energi i samarbejdet
  • Fjerner forhindringer i samarbejdet
  • Får problemer og bekymringer frem i lyset og deler dem med andre
  • Skaber udvikling og læring ved gruppens dynamik

Relationscoaching er kendt internationalt, men i mindre grad i Danmark, da få coaches kan arbejde med metoden. Metoden adskiller sig fra teamcoaching, der omhandler facilitering af arbejdsopgaver og 1:1-coaching, der drejer sig om individets behov.

 
Anbefalet varighed for procesforløb: minimum 3 samtalesessioner.
Timepris ved par: 1.600 kr. og gruppe op til 20 personer: 2.500 kr. Ved 3 eller flere sessioner gives der 10 % rabat.

 

BOOK ET GRATIS MØDE