Skab dynamik og begejstring i organisationen

Som organisation handler det om, at styrke relationerne blandt ansatte, så diversiteten i faglighed og personlighed bidrager mest muligt til afvikling af virksomhedens opgaver.

RelationsCoaching er en ny metode, der arbejder med relationen mellem mennesker og deres bidrag til, at styrke relationen i fællesskabet som system dvs. limen der binder ansatte sammen, hvorved der skabes samhørighed, dynamik og fokus på målet. Metoden samler organisationen, giver bundlinje og glade medarbejder, der skaber toppræstationer.

Uanset branche og virksomhedskultur vil forskellige problematikker dukke op i organisationen. Konflikter mellem ansatte, grupper og afdelingers interessesfære og indbyrdes konkurrence. Uklarhed om tilstedeværende ressourcer og fælles vision, som alle bør arbejde hen imod. Ligeledes kan der være behov for udvikling og læring.

RelationsCoaching lære gruppen, at udvikle sig som high performance team samt lokaliserer og tackle udfordringer effektivt og forblive i positiv løsningsmode. Eksempelvis håndtering af konflikter som naturlig del af samarbejdskulturen med anerkendende perspektiv og fælles forståelse af hinandens diversitet og roller i teamet.

Ledere og afdelinger får frirum til en åben autentisk dialog og grundstenen til styrket samarbejde med den øvrige organisation.

Alle systemer er levende og dynamiske med sin egen personlighed, temperament, stemning og med klare mål og fælles vision.

Fordele ved relationscoaching:

  • Oplever relationen ”Vi” i fællesskabet
  • Fælles vej og effektivt samarbejde
  • Skaber energi i samarbejdet
  • Fjerner forhindringer i samarbejdet
  • Får problemer og bekymringer frem i lyset og deler det med andre
  • Skabe udvikling og læring ved gruppens dynamik

Relationscoaching, er kendt internationalt og i mindre grad i Danmark, da få coaches kan arbejde med metoden. Teamcoaching omhandler facilitering af arbejdsopgaver og 1:1 coaching drejer sig om individets behov.

Timepris ved par: 1.600 kr. og gruppe op til 20 personer 2.500 kr.

Anbefaler procesforløb på minimum 3 gange, hvor der gives 10 % rabat.

 

BOOK ET GRATIS MØDE

 

Top