Støtte SMV

Pro Bono støtte til ledere og forretningsudvikling i SMV

Mindre virksomheder, der har mistet styringen af forretningen eller har begrænsede midler til dyre konsulent timer.

To SMV kan få hjælp af TBA denmark om året som vores bidrag til, at støtte det danske erhvervs og ildsjæle der har mistet overblikket over deres forretning og som skal have professionel hjælp til, at komme videre.

Vi hjælper jer med at få overblik over jeres udfordringer og beskrevet en plan der skaber styring. Ejeren og ledergruppen vil få personlig sparring der medvirker til, at de mentalt får overskud og forståelse af, hvad de skal ændre og gøre mere af.

Når virksomheden er igennem processen, vil der være retning, alle aktiviteter er effektive og økonomisk fordelagtige.

Hvad er pro bono?
Pro bono arbejde udføres af faguddannede, som tilbyder deres tjenester for medmennesker i det offentlige samfund, der normalt ikke kan finansiere sådanne ydelser.

Hvad er CSR?

Corporate Social Responsibility dvs. virksomhedens ansvar for at opføre sig ordentligt og ansvar for at være med til at løse de globale udfordringer

CSR omhandler ansvaret for:

  • Økonomisk bæredygtighed
  • Menneskelig livskvalitet
  • Naturlig balance

TBA denmark støtter små og mindre virksomheder i Danmark med vores ydelser og symbolsk betaling herfor. Vi ved af erfaring, at når noget er gratis, så tages hjælpen ikke seriøs og vi ønsker, at blive respekteret for vores indsats.

Alle SMV kan have modgang i en periode og vi støtter de bevaringsværdige virksomheder, så vi kan medvirke til, at bevare danske arbejdspladser som er fundamentet for vores land.    

Kontakt os og få uforpligtende fortroligt møde, for at vurdere om vi kan støtte jer.

 

BOOK ET GRATIS MØDE