Virksomhedsoptimering

Erhvervscoaching

Små virksomhedsejere står over for deres eget sæt udfordringer og muligheder. Vi tilbyder et coaching-program, der er bygget specifikt til at opfylde dine behov. Med en blanding af business og executive coaching hjælper vi dig med at skabe en solid forretningsvision. Vi samarbejder med dig om at bygge en effektiv organisation med ledere og ansatte, som hele tiden leverer det optimale. Forudsætningen er arbejdsglæde og mennesker, der er i balance i forhold til deres udfordringer og kompetencer.

Vores coaching-program er en fantastisk metode til at inspirere, udvikle og motivere ledere og ansatte i små virksomheder – på både det faglige og personlige plan – således at I bliver parate til de store ændringer og alt det uventede, som sker hver dag i mindre virksomheder.

Pris fra 950 kr. Aftales ud fra samtaletype, varighed og medarbejderantal

Supervision

Vi sætter fokus på at udvikle dine professionelle kvalifikationer og hjælpe dig med de specifikke arbejdsrelaterede problemstillinger, som udfordrer de mindre virksomheder. Vi hjælper dig til at reflektere over din arbejdssituation, så du fortsat kan udvikle dig i en positiv retning. Det handler om accept og om at lære at håndtere udfordringer, der kan opstå i faglige spændingsfelter.

Vi kan supervisere både ledere og ansatte og har erfaring og kompetence til at styrke både faglighed og intern forståelse i mange forskellige brancher.

Priser fra 950 kr. Aftales ud fra samtaletype, individuel eller gruppe

 

BOOK ET GRATIS MØDE

 

Top