Virksomhedsoptimering

Procesoptimering

I de mindre virksomheder glemmes det ofte, at det at have travlt, ikke nødvendigvis er det samme som at være effektiv.

Man kan meget nemt komme til at være effektiv på en ineffektiv måde. Ved hjælp af anerkendte værktøjer inden for LEAN – filosofien, bistår vi de små og mellem virksomheder i at udnytte resourcer og kompetencer på den bedst tænkelige måde.

Med fokus på effektivisering af arbejdsgange, organisationsstruktur og teknik, kan vi hjælpe dig med at optimere virksomheden indefra og dermed reducere omkostninger, opnå højere udbytte og en mere forandringsberedt organisation.

Vi tilrettelægger er procesoptimeringsforløb der passer til lige netop din virksomhed.

Priser varierer efter forløbets omfang og varighed

Ledere og medarbejdere

At være leder i en mindre virksomhed er et udfordrende job, der kræver overblik og føling. Det kan til tider virke som en overvældende opgave at få ressourcer, strategier og miljø til at gå op i en højere enhed. Sommetider er det nyttigt at anskue tingene fra en ny vinkel. Det kan dog også være vanskeligt at være medarbejder i et firma, der gennemgår forandring. Vi tilbyder rådgivning til alle typer ledere, både i forhold til konkrete problemstillinger, strategiske beslutninger og forandringsprocesser. Via sparring med de ansatte arbejder vi hen imod det punkt, hvor de ansatte føler, at udfordringer og kompetencer stemmer overens og skaber overskud.

Timepris: 950 kr.    

 

BOOK ET GRATIS MØDE

Top