Netværk

Netværk er en anerkendt og efterspurgt kompetence for virksomheder – og med god grund. Et godt netværk er alfa og omega for at drive effektiv og succesfuld forretning. Formålet er at bygge relationer, styrke dialogen og dele gode idéer til din forretningsudvikling.

At have et stærkt netværk omkring dig, når der indgås aftaler og handles, kan spare dig for både penge og frustrationer. Vores erhvervsnetværk er et stærkt netværk, som er bygget op om nære relationer på et professionelt plan. Vi repræsenterer mange forskellige brancher, så kontakt os og hør hvad Fyns mest proaktive erhvervsnetværk kan gøre for din virksomhed.

Årligt kontingent 4.500 kr.

Inkl. Netværksmøder, foredrag, events, forplejning, etc.

Fyraftensmøde

Tag din kollega med og bliver inspireret til vores gratis fyraftensmøder med tips til hvordan man kan bruge coaching-teknikker til at forbedre evnen til at netværke, kommunikere og være mere effektiv.

Du vil få interessante input til, hvordan du kan bygge et internt netværk op i firmaet for at dele viden på en uformel måde. Vi vil forklare dig, hvordan du kan skabe bedre relationer med dine kolleger ved hjælp af kommunikationsteknikker, og du vil derudover også lære arbejde mere effektivt.

Det første fyraftensmøder på 30 minutter er gratis

 

BOOK ET GRATIS MØDE

Top